Anlita catering i Göteborg – tips

Att anlita en cateringfirma i Göteborg är en stor möjlighet för dig att ge dina gäster på din kommande tillställning en fantastisk måltid. Det är dock många saker som är viktiga att tänka på när man förbereder inför catering och anlitar en cateringfirma. Olika cateringfirmor kan erbjuda olika lösningar och kan anpassa sig olika mycket till kundens behov. För att hitta rätt cateringfirma är det viktigt att din vision och dina behov går i linje med cateringfirman. Därefter finns det en del detaljer som är viktiga att hålla koll på för att säkerställa en lyckad tillställning.

Lyckad catering i Göteborg

För en Framgångsrik catering göteborg är det viktigt att kolla upp alla detaljer i förväg. Du vill knappast stå en timme innan tillställning och få insikten att det inte finns några tallrikar att äta på. I många fall kan du själv bestämma om du vill att cateringfirman ansvarar för att ta med porslin till tillställningen, eller om du ansvarar för det själv. Du får ofta betala en avgift för den tjänsten, men i vissa fall kanske det inte finns något alternativ. Samma sak gäller bestick. Kolla upp om din cateringfirma kan ta med bestick för eventet om du inte har tillgång till dem. Se till att spika exakt vad du vill att cateringfirman ska hjälpa dig med under din tillställning i Göteborg. Du kan ofta få hjälp med allt från uppläggning till servering och avdukning om du så önskar, men det måste bokas i förväg.

Glöm inte specialkosten

När du planerar din tillställning i Göteborg är det viktigt att kolla upp om några gäster har specialkost. Annars kan det bli en jobbig överraskning att en glutenintolerant dykt upp och du har ingen mat personen kan äta. För en lyckad catering i Göteborg är alla gäster nöjda, se därför till att kolla upp alla detaljer i förväg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *