Byggfirma Åkersberga

Med byggfirma Åkersberga kommer du få en bred kunskap inom flera områden av byggbranschen.

Basen är av namnet att döma i Åkersberga men detta betyder inte att områden från Åkersberga inte tas i betraktelse. Sanningen är den att byggfirma Åkersberga utför byggjobb i hela Stockholms län. Detta är ett resultat av fina recensioner av kunder som spridit sig till hela Stockholm. Oavsett vad du vill ha hjälp med inom bygg så finns byggfirma Åkersberga till din befogenhet för att utföra dessa jobb. Inget jobb är för litet, så tveka inte att ta kontakt, oavsett hur stort ditt projekt må vara.

Kunderna består av privatpersoner, företagare, föreningar eller fastighetsägare inom området bygg.

Tjänster som utförs av byggfirma Åkersberga

Då kundkretsen är bred så tillkommer även stora industrijobb exempelvis som nyproduktion eller husbyggnationer för en hel förening. Därav är Industriledande byggfirma åkersberga tillämpad för just denna marknad. Med stora byggnationer krävs det helhetslösningar för bästa resultat. Därav används flertalet olika hanverksgrupper för att på så vis kunna ta sig an de större byggjobben. Förutom stora byggnationer så byggs det allt ifrån små uterum, förråd till husgrunder och villor. Med sin kapacitet att erbjuda hela ombyggnationer så görs även flertalet andra tjänster inom bygg. Exempel på dessa är köksbyte, badrumsrenovering, trädgårdsanläggning, takomläggning, stensättning & lägga marksten, måla fasad, gjutning & bottenplatta och mycket därtill.

Offert & ROT-avdrag

Genom att fylla i en formulär för just dina behov så kommer byggfirma Åkersberga att kika närmare på det och skicka ett offertförslag med prisförslag på byggjobbet du vill ha hjälp med. Dessutom så har du som kund rätt till en viss summa att göra ROT-avdrag. Då dras det 30 % av arbetskostnaderna för jobbet.

Är du i behov av en större firma som kan ta sig an de flesta jobb inom byggbranschen, tveka då inte höra av dig till byggfirma Åkersberga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *